INTERIØR UTE BÅT TIPS

Tips fra fornøyde brukere

- Min PH-lampe er over 20 år og den har alltid vært vanskelig å holde ren. Den henger over spisebordet på kjøkkenet og er derfor utsatt for sot fra telys og matos. Her om dagen, da jeg tørket over stolene med Jo-Ni, brukte jeg samme kluten for å ta støvet på lampen. Det virket! Alt fastbrent skitt gled av og lampen i lakkert stål ble hvit. Min 20 år gamle lampe så nesten ny ut.

- Trappen opp til annen etasje er belagt med et gummibelegg. Her fester det seg skitt og støv som det er vanskelig å få av med såpe og vann. Men Jo-Ni fikk det bort og gummien ble blank uten å bli "fettet"

- Prøv Jo-Ni på rustfritt stål. Jeg har både rustfritt stål på veggen bak kjøkkenbenken, kjøleskap og komfyr. Med Jo-Ni ble flatene skinnende blanke uten skjolder. Det var lettere å holde flatene pene etterpå også. Det var som om vannet prellet av!

- Jeg kjenner Jo-Ni fra barndommen og har egenlig ikke tenkt at det er et produkt for meg, som er interessert i moderne interiør og arkitektur. Men det var før jeg prøvde Jo-Ni på de svarte 7ern-stolene mine. Prøv også å "retusjer" vekk riper med svart vannfast tusj.

- Bruk JO-NI på kluten når du tørker støv av billedrammene dine. Det blir så fint og lukter så godt!

- Når du tørker støv, ta litt JO-NI på kluten, så lukter alle at du har vært flink og gjort rent.

- Jo-Ni er en selvfølge i vedlikehold og bevaring av antikke møbler. Jeg har god erfaring med å tørke over selv malte bondemøbler, men prøv først forsiktig på et lite område.

- Jo-Ni er det beste alternativet til polering av gelendere og annet treverk. Det blir ikke fettet. Og kan berøres med en gang.

- Skal du selge hus eller leilighet. Invester i en flaske JO-NI. Foruten at du får bort smuss og skitt på ellers vanskelige steder, lukter huset godt. Alle kan jo bolle-trikset.

- Når du skal tørke over lysbrytere og kontakter, går det lettere hvis du tar litt Jo-Ni på tørr klut.

- I dag tørket jeg over de hvite, malte kjøkkenskapene mine med JO-NI. Det gikk så fort, og ble så fint! Alle fettmerker og skjolder ble borte. Jeg trodde JO-NI bare var til ubehandlet tre.

 

Kontakt: jl@jo-ni.no